Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

Välkommen på gudstjänst på söndag!

Välkommen till Pingstkyrkan på gudstjänst på söndag! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön i kyrksalen.

En hemgrupp i församlingen håller i gudstjänsten. Det blir vittnesbörd, sång, intervju, lovsångsdans av barnkören GlaPack och bön för olika böneämen. SöndagsÄventyret är det för alla barnen! Efter gudstjänsten har vi kyrklunch, kaffe och kaka. Ingen anmälan, bara kom! Efter lunchen har vi ett kort församlingsmöte! Vilken härlig söndag! Som sagt, varmt välkommen att dela gemenskapen!

Om du är intresserad av att vara med en i en hemgrupp så hör av dig till mikael@pingstkyrkanhabo.se

Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!

Välkommen på gudstjänst!

Välkommen till Pingstkyrkan på gudstjänst imorgon! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön i kyrksalen. David Johansson, Testa Mission, predikar över temat ”Uppdraget gör livet spännande”. Ett lovsångsteam leder oss i lovsång. SöndagsÄventyret är det för alla barnen! Efter gudstjänsten har vi kyrkfika som vanligt! Kl.16:00 inbjuder även till en cafégudstjänst med Mattias Johansson och Anders Jaktlund. Vilken härlig söndag! Som sagt, varmt välkommen att dela gemenskapen! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!

Gudstjänst på söndag!

På söndag är ni välkomna till en gudstjänst för alla åldrar ” slätt o skrynkligt”. Kl 10 gemenskap med en kopp kaffe på kyrktorget. 10.30 drar Gudstjänsten igång o efter bullfika såklart☕️. Ta med dig någon o kom🤗välkommen!!!!

Välkommen söndag 8/9!

Välkommen till Pingstkyrkan på gudstjänst! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön i kyrksalen. Mikael Klingberg predikar över temat ”Tillbaka till vardagen med Jesus del 3” Det blir även vittnesbörd från ”Ära19”. SöndagsÄventyret är det för alla barnen! Efter gudstjänsten har vi kyrkfika som vanligt. Som sagt, varmt välkommen att dela gemenskapen! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!