Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

Gudstjänst 16/9 kl.10:00 ”Frid i själen?” Rädsla

På söndag firar vi gudstjänst tillsammans kl.10:00! Vi start ett nytt övergripande tema för 10 gudstjänster framåt, ”Frid i själen?” Chatrine Carlson, som är pastor i Pingstkyrkan i Jönköping kommer att predika över Rädsla. Det bli dop och presentation av årets konfirmander. Ove och Kerstin Isacsson sjunger och leder oss i lovsång. Varmt välkommen!

Frid i själen gudstjänster

Frågan om hur man mår i själen berör i stort sett varenda människa idag. I ett samhälle där det aldrig blir helg, där affärer har öppet sju dagar i veckan och där lampan alltid lyser blir många utmattade och deprimerade.

Bibeln är full av ord som handlar om hur vi känner oss. Det verkar som om människor i alla tider har oroat sig för samma saker som vi – vad gör man när hälsan vacklar, vänner sviker och de egna misslyckandena tynger?

Vi tror att mötet med Jesus är grunden till verklig frid.

Med start söndagen den 16 september gör vi i Pingstkyrkan gudstjänster med fokus på Frid i själen?

Gla`Pack startar torsdag 6 september

Gla´Pack är Pingstkyrkans fantastiska barnkör! Vi träffas torsdagar mellan 18.00 och 19.00 för att öva, ha andakt och tävla eller leka. Vi sjunger på Slätt och skrynkligt (familjegudstjänst) ett par gånger per termin. Ibland sjunger vi i någon annan kyrka eller övar in en musikal.

För att vara med ska man gå i förskoleklass och uppåt. Både tjejer och killar är välkomna!

Ditt viktigaste val

Välkommen på gudstjänst på söndag! Vi startar ett nytt tema som kommer att vara under några söndagar, ”Ditt viktigaste val”. Sofia Carlsson predikar, vittnesbörd från läger i sommar, parentation, lovsång och tillbedjan

Lördag 4 augusti kl.17:00

Cafésamling med Carl-Erik och Overa Sahlberg. Carl-Erik Sahlberg är teol. dr och docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet samt förkunnare och författare till ett flertal uppmärksammade böcker.

Efter att ha arbetat i S:ta Clara kyrka i Stockholm under 24 år är han numera bosatt i Tanzania där han tillsammans med sin hustru Overa leder ett arbete bland utsatta barn.

Dop 26 augusti!

Söndagen den 26 augusti har vi glädjen att få ha dop och hälsa nya medlemmar välkomna i församlingen! Funderar du också på att låta döpa dig eller vill gå med i församlingen? Ta kontakt med pastor Mikael Klingberg, mikael@pingstkyrkanhabo.se eller ungdomsledare Sofia Carlsson