Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

Välkommen på adventsgudstjänst!

På söndag firar vi adventsgudstjänst och inviger vår nyrenoverade kyrksal! Adventskören sjunger och vi får lyssna till vår fantastiska barnkör Glapáck! Vi får även en appell av Mikael Klingberg. Efter gudstjänsten är du välkommen att stanna på adventsfika med smörgåstårta i församlingsvåningen. Missa inte heller julmarknaden i Pingstkyrkan på söndagseftermiddagen.🥳⭐️ Öppet mellan 15-18. Försäljning, lotterier, sockervadd till barnen. Ta ditt julkort med familjen hos vår duktiga fotograf, julstämning garanterad!🎄✨❄️ Varmt välkommen att dela gemenskapen på söndag! #pingsthabo #habo

Välkommen på gudstjänst!

Välkommen till Pingstkyrkan på gudstjänst på söndag!Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla och dricka en enkel kopp kaffe. Nu är bänkarna borta så gudstjänsten blir i församlingsvåningen! Mikael Klingberg predikar över temat ”Den yttersta tiden”. Pauline Karlsson och Sofia Erserud sjunger och leder oss i lovsång. SöndagsÄventyret är det för alla barn! Efter gudstjänsten är det kyrkkaffe som vanligt! Varmt välkommen att dela gemenskapen! På eftermiddagen kl.17:00 är det julkonsert med OnTrack! Konserten är ett samarbete mellan Erikshjälpen och Pingstkyrkan Habo

När : söndag 24 november 2019 kl.17:00

Var: Hagakyrkan Habo (Norra) Carlsforsliden
Habo

Biljetter:

Ordinarie 120 kr
12-17 år 80 kr
Förköp på Nya Musik i Jönköping (serviceavgift tillkommer) och på Nortic.se.
Säljs även vid dörren med reservation för slutförsäljning. Varmt välkommen!

JULMARKNAD 1 DEC

Detta får du inte missa! Julmarknad i Pingstkyrkan Habo 1 dec kl.15-18.! En eftermiddag med hembakat, sockervadd, hantverk, musikcafé och även möjlighet att fotografera ditt egna julkort! Varmt välkommen! #habo #pingsthabo

A Star is Born söndagen – 24 november kl.17:00

Välkommen till A Star is Born – en kväll där julens sånger framförs med skönt gospelsväng blandat med klassiska inslag.

Du kan luta dig tillbaka och njuta om du vill men det är mer troligt att du har svårt att sitta still och vill sjunga med. Julens sånger och budskap är till för alla.

On Track består av kör med fullt kompband och gruppens glädje till musik, rörelse och julens budskap märks, berör och smittar av sig.

Det här är en kväll du inte vill missa. Tillsammans gör vi världen lite bättre.

I samarbete med Erikshjälpen och Pingstkyrkan Habo

När : söndag 24 november 2019 kl.17:00

Var: Hagakyrkan Habo (Norra) Carlsforsliden
Habo

Ordinarie 120 kr
12-17 år 80 kr
Förköp på Nya Musik i Jönköping (serviceavgift tillkommer) och på Nortic.se.
Säljs även vid dörren med reservation för slutförsäljning.

Välkommen på gudstjänst på söndag!

Välkommen till Pingstkyrkan på gudstjänst på söndag! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön i kyrksalen.

En hemgrupp i församlingen håller i gudstjänsten. Det blir vittnesbörd, sång, intervju, lovsångsdans av barnkören GlaPack och bön för olika böneämen. SöndagsÄventyret är det för alla barnen! Efter gudstjänsten har vi kyrklunch, kaffe och kaka. Ingen anmälan, bara kom! Efter lunchen har vi ett kort församlingsmöte! Vilken härlig söndag! Som sagt, varmt välkommen att dela gemenskapen!

Om du är intresserad av att vara med en i en hemgrupp så hör av dig till mikael@pingstkyrkanhabo.se

Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!

Välkommen på gudstjänst!

Välkommen till Pingstkyrkan på gudstjänst imorgon! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön i kyrksalen. David Johansson, Testa Mission, predikar över temat ”Uppdraget gör livet spännande”. Ett lovsångsteam leder oss i lovsång. SöndagsÄventyret är det för alla barnen! Efter gudstjänsten har vi kyrkfika som vanligt! Kl.16:00 inbjuder även till en cafégudstjänst med Mattias Johansson och Anders Jaktlund. Vilken härlig söndag! Som sagt, varmt välkommen att dela gemenskapen! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!