Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

2:a advent

På söndag firar vi gudstjänst med nattvard tillsammans! Filippa Eriksson och Sofia Carlsson kommer att ge ett vittnesbörd från deras resor till Tanzania. Ny generations gruppen kommer berätta om en spännande satsning. Ett härligt gäng med ungdomar kommer att leda i lovsång. Mattias och Maja Hallman kommer att sjunga för oss och Mikael Klingberg kommer att predika. Söndagsäventyret har sin julavslutning! Ja, vilken söndag, vilken gudstjänst! Detta kan du bara inte missa! Varmt välkommen!

1:a advent

På söndag firar vi adventsgudstjänst! Mikael Klingberg predikar över temat ”Välkommen Jesus!”, en adventskör sjunger och vi får lyssna till vår fantastiska barnkör Glapáck! Efter gudstjänsten är du välkommen att stanna på adventsfika i församlingsvåningen. Varmt välkommen att dela gemenskapen på söndag!

På söndag kl.10 firar vi gudstjänst tillsammans! Det blir drama, barnkören GláPack sjunger och ett lovsångsteam leder i lovsång! Bön har vi från kl.09:30-09:50. Välkommen!

Att sova gott!

Välkommen på gudstjänst på söndag kl.10:00! Mikael Klingberg predikar över temat:”Att sova gott”, Pauline Karlsson och Sofia Erserud m fl. sjunger och leder oss i lovsång. Det är även SöndagsÄventyret för alla barnen! Efter varje gudstjänst har du möjlighet att stanna på kyrkkaffe! Som sagt, varmt välkommen på söndag!

Bönekursen start ikväll 17 oktober kl.19:00

Bönekursen är producerad av 24/7-rörelsens grundare Pete Greig i samarbete med Alpha. Den består av sex filmavsnitt på vardera cirka 15-18 minuter och utgår ifrån bönen ”Fader Vår” som Jesus lärde sina lärjungar att be. Utifrån den bönen belyser Pete Greig olika aspekter av bön och hjälper oss växa både i praktik och insikt. Välkommen!

Välkommen på gudstjänst!

På söndag firar vi gudstjänst kl.10:00! Mikael Klingberg predikar över temat ”Ånger” och ett lovsångsteam leder oss i lovsång och tillbedjan. SöndagsÄventyret är det för alla barnen. Efter gudstjänsten blir det skördefest! Varmt välkommen! OBS! Boka även in julkonserten som är i vår kyrka den 24 nov!