Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

Välkommen på gudstjänst 23/2

Välkommen till Pingstkyrkan på söndag! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla och dricka en enkel kopp kaffe. Mikael Klingberg kommer att predika och Stefan ”Feffe” Karlsson sjunga och leda oss i lovsång. Vi har även parentation. Söndagsäventyret är det för alla barn! Efter gudstjänsten är det kyrkkaffe som vanligt! Vi har även tolkning till engelska på våra gudstjänster. Varmt välkommen på söndag!

Välkommen på bibelstudie!

Välkommen imorgon på bibelstudie i Pingstkyrkan! Ulrik Josefsson, direktor för Akademi för ledarskap och teologi, håller i undervisningen. Under 6 onsdagar, varannan vecka, har du möjlighet att fördjupa dig i bibelordet. Varje samling är på en timma. Pastorer och lärare från Vätterbygden kommer att undervisa. Varmt välkommen! Ingen anmälan! Arr. Pingst Habo och Haga kyrkan Habo

Bibelstudier

Välkommen den 19/2 på bibelstudie! Nu på onsdag kommer Ulrik Josefsson, direktor för Akademi för ledarskap och teologi, hålla i undervisningen. Under 6 onsdagar, varannan vecka, har du möjlighet att fördjupa dig i bibelordet. Varje samling är på en timma. Pastorer och lärare från Vätterbygden kommer att undervisa. Varmt välkommen! Ingen anmälan! Arr. Pingst Habo och Haga kyrkan Habo

Boka in denna helg!

Pingstförsamlingarna i Bankeryd, HABO och Mullsjö bjuder in till en fantastisk helg i mars med Tigleth Malkey! Boka in datumet! Kommer bli så bra!

Välkommen på bibelstudie!

Den 11/9 startar bibelstudier i Pingstkyrkan Habo! Välkommen att under 6 onsdagar i höst fördjupa dig i bibelordet. Varje samling är på en timma och temat för hösten är JESUS! Pastorer och lärare från Vätterbygden kommer att undervisa om olika delar i Jesu liv och lära. Varmt välkommen! Ingen anmälan! Arr. Pingst Habo och Haga kyrkan Habo

Välkommen på söndag!

Välkommen till Pingstkyrkan på söndag! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla och dricka en enkel kopp kaffe. Mikael Klingberg predikar. Ulrika Blom och Ellen Källner sjunger och leder oss i lovsång. Söndagsäventyret är det för alla barn! Efter gudstjänsten är det kyrkkaffe som vanligt! Varmt välkommen att dela gemenskapen!

Välkommen på års-och administrationsmöte 2/2!

Välkommen på årsmöte och administrationsmöte i Pingstkyrkan Habo den 2/2 kl.10:00! Dagen kommer att se ut så här:

10:00 – 11:00 Gudstjänst Bildspel, årsberättelse, predikan, mm

11:00 – 11:30 mingelfika/frukt

11:30 – 12:30 val, ekonomi, hälsningar

12:30 – 13:30 lunch för ALLA

13:30-14:30 nattvard/bön för ALLA

Varmt välkommen!

Välkommen ikväll!

Välkommen onsdag 15/1 kl.18:30-20:30 du som medverkar, eller är intresserad av att medverka, i våra gudstjänster med söndagsäventyret , predikan, sång, musik, mötesledning, ljud, bild, ljus, barnruta, förbön mm! Hoppas vi ses!