Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

Gudstjänst 24 mars

Välkommen imorgon 24 mars till Pingstkyrkan! Gudstjänsten kommer att starta kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön. David Freij från Kaxholmen predikar, Stefan, Feffe, Karlsson och Angelina Dernsjö sjunger och leder oss i lovsång. Det är även söndagsäventyret för alla barn. Efter gudstjänsten har vi som vanligt kyrkfika. Varmt välkommen att dela gemenskapen på söndag! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster! #pingsthabo

17 mars – Ny gudstjänsttid!

Nu på söndag 17 mars har vi ny gudstjänsttid! Gudstjänsten kommer att starta kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön. Mikael Klingberg kommer att predika över temat ”En växande församling har en kärleksfull gemenskap”. Stefan, Feffe, Karlsson sjunger och leder oss i lovsång, vi får lyssna till vittnesbörd och fira nattvard. Det är även söndagsäventyret för alla barn. Efter gudstjänsten har vi som vanligt kyrkfika. Varmt välkommen att dela gemenskapen på söndag! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!

OBS!

Söndagen den 17 mars ändrar vi vår gudstjänsttid till kl.10:30! Men redan kl.10:00 är kyrkan öppen varje söndag så att du kan ta en kopp kaffe, samtala med andra och vara i bön i kyrksalen. Efter varje gudstjänst har vi som vanligt kyrkkaffe! Välkommen att dela gemenskapen på söndagarna!

Välkommen till en spännande helg!

Välkommen på spännande fördrag och möten med Svenska Evangeliska Alliansens generalsekreterare 1-3 mars! På söndagen gudstjänst predikar Olof över temat ”Ett liv i den Heliges närhet”, ett lovsångsteam leder oss i lovsång och det är söndagsÄventyret för alla barn. Efter gudstjänsten finns det möjlighet att äta lunch för 60kr! Söndagen avslutas kl.12:30-13:30 med ett seminarium där Olof talar över ämnet ”Sex och kristen tro” Varmt välkomna!

Välkommen på gudstjänst söndag 24/2 kl.10:00

Välkommen på gudstjänst på söndag! Mikael Klingberg talar över ämnet ”En växande församling bryr sig om människor i nöd” Sofia Erserud och Elin Gunnmo sjunger och leder i lovsång. Det blir även SöndagsÄventyret för alla barn! Efter gudstjänsten är det kyrkfika! Som sagt, varmt välkommen att dela gemenskapen på söndag!