Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

Gudstjänst 19 maj!

Välkommen på söndag 19 maj till Pingstkyrkan! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön i kyrksalen. Stefan Ahlgren predikar, Ulrica Blom sjunger och ett lovsångsteam leder oss i lovsång. Det blir även söndagsäventyret för alla barn! Efter gudstjänsten har vi kyrkfika som vanligt! Varmt välkommen att dela gemenskapen! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!

Gudstjänst 5/5

Välkommen på söndag 5/5 till Pingstkyrkan! Gudstjänsten kommer att starta kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön. Mikael Klingberg predikar över temat ”En växande församling söker Gud i bön”. Pauline Karlsson och Sofia Erserud sjunger och leder oss i lovsång. Vi firar nattvard och det blir söndagsäventyret för alla barn! Efter gudstjänsten har vi kyrkfika och församlingsmöte. Varmt välkommen att dela gemenskapen! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!

Gudstjänst 7/4

Välkommen på söndag 7/4 till Pingstkyrkan! Gudstjänsten kommer att starta kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön. Julia Nordheim predikar och ungdomar leder oss i lovsång. Det blir även dans av en ungdomsgrupp och söndagsäventyret för alla barn. Vi har även glädjen att välkomna nya medlemmar! Efter gudstjänsten har vi som vanligt kyrkfika och det är våra vänner från Burundi som bjuder på mandazi och sambosa! Vilken söndag! Varmt välkommen att dela gemenskapen! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!

Gudstjänst 31 mars

Välkommen på söndag 31/3 till Pingstkyrkan! Gudstjänsten kommer att starta kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön. Mikael Klingberg predikar över temat ”En växande församling lever ett helgat liv”, Pauline Karlsson och Morgan Lundell sjunger och leder oss i lovsång. Det är även söndagsäventyret för alla barn. Efter gudstjänsten har vi som vanligt kyrkfika. Varmt välkommen att dela gemenskapen på söndag! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!

Gudstjänst 24 mars

Välkommen imorgon 24 mars till Pingstkyrkan! Gudstjänsten kommer att starta kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön. David Freij från Kaxholmen predikar, Stefan, Feffe, Karlsson och Angelina Dernsjö sjunger och leder oss i lovsång. Det är även söndagsäventyret för alla barn. Efter gudstjänsten har vi som vanligt kyrkfika. Varmt välkommen att dela gemenskapen på söndag! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster! #pingsthabo

17 mars – Ny gudstjänsttid!

Nu på söndag 17 mars har vi ny gudstjänsttid! Gudstjänsten kommer att starta kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla, dricka en enkel kopp kaffe eller vara i bön. Mikael Klingberg kommer att predika över temat ”En växande församling har en kärleksfull gemenskap”. Stefan, Feffe, Karlsson sjunger och leder oss i lovsång, vi får lyssna till vittnesbörd och fira nattvard. Det är även söndagsäventyret för alla barn. Efter gudstjänsten har vi som vanligt kyrkfika. Varmt välkommen att dela gemenskapen på söndag! Nu har vi även tolkning till engelska på våra gudstjänster!