Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

Välkommen på söndag!

Välkommen till Pingstkyrkan på söndag! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla och dricka en enkel kopp kaffe. Mikael Klingberg predikar. Ulrika Blom och Ellen Källner sjunger och leder oss i lovsång. Söndagsäventyret är det för alla barn! Efter gudstjänsten är det kyrkkaffe som vanligt! Varmt välkommen att dela gemenskapen!

Välkommen på års-och administrationsmöte 2/2!

Välkommen på årsmöte och administrationsmöte i Pingstkyrkan Habo den 2/2 kl.10:00! Dagen kommer att se ut så här:

10:00 – 11:00 Gudstjänst Bildspel, årsberättelse, predikan, mm

11:00 – 11:30 mingelfika/frukt

11:30 – 12:30 val, ekonomi, hälsningar

12:30 – 13:30 lunch för ALLA

13:30-14:30 nattvard/bön för ALLA

Varmt välkommen!

Välkommen ikväll!

Välkommen onsdag 15/1 kl.18:30-20:30 du som medverkar, eller är intresserad av att medverka, i våra gudstjänster med söndagsäventyret , predikan, sång, musik, mötesledning, ljud, bild, ljus, barnruta, förbön mm! Hoppas vi ses!

Välkommen på bön!

Den 13-19 januari har kyrkorna i Habo en gemensam bönevecka. Kyrksalen i Pingstkyrkan kommer att göras om till ett stort bönerum. Kom och be för Habo, Sverige och världen! Kom med dina böne- och tacksägelseämnen! Se tider på affischen. Veckan avslutas med en gemensam gudstjänst i Hagakyrkan Norra. Varmt välkommen!

Välkommen på söndag!

Välkommen till Pingstkyrkan på söndag! Gudstjänsten startar kl.10:30 men redan kl.10:00 är du välkommen att dela gemenskap, mingla och dricka en enkel kopp kaffe. Mikael Klingberg predikar och Elin Anefur med team leder oss i lovsång. Vi firar även nattvard tillsammans. Efter gudstjänsten är det kyrkkaffe som vanligt! Varmt välkommen att dela gemenskapen!

Jul-och nyårssamlingar

söndag 22 december

kl. 10:00 Bön och gemenskap

kl. 10:30 Gudstjänst

Stefan Ahlgren, Susanne Sparr

julafton 24 december

kl.23:00 julnattsgudstjänst

Paulin Karlsson, Sofia Erserud,

Mikael Klingberg m fl.

söndag 29 december

kl.10:00

Gemensam gudstjänst i Haga norra

Johan Nilsson, Mikael Klingberg,

Anna-Charlotte Holm m fl.

v.1

måndag 31 december

kl.18:00 Nyårsbön i PINGSTKYRKAN

Benny Nilsson, Ingemar Pettersson m fl.

söndag 5 januari

kl.10:00 Bön och gemenskap