Välkommen!

Klistrat inlägg

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

Söndag 10 i Pingstkyrkan

På söndag får vi möjlighet att lyssna till vittnesbörd från våra ungdomar, vi sjunger lovsång tillsammans och avslutar i fika och go gemenskap!

Välkommen på årsmöte och administrationsmöte!

10:00 – 11:00 Gudstjänst

Bildspel, årsberättelse, predikan, mm

11:00 – 11:30 mingelfika/frukt

11:30 – 12:30 val, ekonomi, hälsningar

12:30 – 13:30 lunch för ALLA – 100kr / vuxen

13:30-14:30 nattvard/bön för ALLA

Gudstjänst på söndag!

På söndag firar vi gudstjänst kl.10. Stefan Ahlgren predikar. Pauline Karlsson och Sofia Erserud sjunger och leder i lovsång. SöndagsÄventyret börjar! Välkommen!

Kvällsbibelskolan vt 2018!

Det finns fortfarnde möjlighet att anmäla sig till kvällsbibelskolan! Välkommen med din anmälan!

Klicka även på länken nedan för att se mer information:

Kvällsbibelskola 2018 vt

Ekumeniskgudstjänst på söndag!

Välkommen på gudstjänst!

Bönevecka för kristen enhet

Pizza och samtal om barnverksamheten!

Var med på årets kanske viktigaste samling!

Efter gudstjänsten 14 januari möts vi för att äta pizza och samtala. (Det kommer finnas en lista att kryssa i vilken pizza man vill ha innan gudstjänsten, så kom i god tid!)

Samlingen riktar sig särskilt till dig med barn i församlingen.

Välkommen!

Gudstjänst på söndag!

Välkommen i jul och nyår!

Välkommen till våra gudstjänster i jul och nyår! Julafton kl.23:00 Klingberg, Björn och Sofia Erserud, Pauline Karlsson. Annandagen kl.10:00 Klingberg, Benny Nilsson, Göran Axelsson. Nyårsafton kl.18:00 Johan Nilsson, Ingemar Pettersson, Torsten Ström, Elisabeth Ahlgren m fl.

« Äldre inlägg