Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling!

Vi finns här för Dig! Välkommen!

Församlingens målsättning är att efter Bibelns riktlinjer föra människor till gemenskap med Jesus Kristus och hos sina medlemmar vårda och fördjupa det andliga livet.

Gudstjänst på söndag

Välkommen på gudstjänst på söndag kl.10:00! Mikael Klingberg predikar, manskören sjunger och leder oss i lovsång. Det blir bibelutdelning, medlemsvälkomnade och Söndagsäventyret startar för för terminen! Ja, vilken gudstjänst! Som sagt, varmt välkommen att dela gemenskapen på söndag!

Välkommen på årsmöte och administrationsmöte!

Välkommen på årsmöte och administrationsmöte i Pingstkyrkan Habo den 3/2 kl.10:00! Dagen kommer att se ut så här:

10:00 – 11:00 Gudstjänst, Bildspel, årsberättelse, predikan, mm

11:00 – 11:30 mingelfika/frukt

11:30 – 12:30 val, ekonomi, hälsningar

12:30 – 13:30 lunch för ALLA

13:30-14:30 nattvard/bön för ALLA

Välkommen på söndag!

På söndag kl.10:00 firar vi gudstjänst! Sofia Carlsson predikar och ett lovsångsteam leder oss i lovsång! Varmt välkommen och dela gudstjänstgemenskap på söndag! Efter varje gudstjänst har vi kyrkfika😃Hoppas vi ses!