Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en Öppen, Kärleksfull och Kristuscentrerad församling! Önskar du komma i kontakt med församlingen så är du välkommen att ringa  0105519456 eller maila till mikael@pingstkyrkanhabo.se Vi finns här för Dig! Välkommen att höra av dig till oss.

Välkommen på Gudstjänst 2 oktober!

kl.10:00 – Mingel – kaffe – bön kl.10:30 Gudstjänst med nattvardHåkan Bergström, Mikael Klingberg,Ingemar Lilja, LG BörefeltSöndagsäventyret för alla barn KREATIV AFTER CHURCHTa med det DU tycker är roligt så är vi lite kreativa tillsammans! 👨🏻‍🎨🎨📸🧶 Det blir enkel lunch! kl.16:00 Cafégudstjänst med sång och musikMikael Klingberg, Ingemar Lilja, LG BörefeltBild visning

GEMENSKAPSDAGAR

Nu i helgen har vi gemenskapsdagar i Sjöbol. Idag börjar vi kl.10:00. Det blir en dag full av aktiviteter och möten för alla åldrar. På söndag firar vi gudstjänst på Sjöbol kl. 10:30! Välkommen!

GUDSTJÄNST 28/8 KL.10:30

På söndag firar vi gudstjänst igen kl.10:30! Du är välkommen redan kl.10:00 om du vill ta en enkel kopp kaffe på kyrktorget, prata med någon eller sätta dig i kyrksalen och be för gudstjänsten! På söndag predikar Mikael Klingberg över temat ”Ditt viktigaste val” (del 2). Elinore Hallman leder oss i lovsång. Efter gudstjänsten har vi ett kort församlingsmöte och sedan kyrkfika! Varmt välkommen!

GEMENSKAPSDAGAR – SJÖBOL 10-11 SEPTEMBER!

Lördagen den 10 september har vi i Pingst Habo en gemenskapsdag på Sjöbol utanför Mullsjö. Det blir en heldag av gemenskap och olika aktiviteter för alla åldrar! Det kommer även finnas möjlighet att sova över till söndagen. Söndagens gudstjänst den 11 september kommer vi att fira på Sjöbol kl.10:30. Anmälan till församlingsdagen gör du genom att skriva upp dig på listan i kyrkan, maila till mikael@pingstkyrkanhabo.se eller ringa 0702205678. Vi vill ha eran anmälan senast 1 Läs mer…