Välkommen!

Pingstförsamlingen i Habo vill vara en öppen, kärleksfull och Kristuscentrerad församling! Önskar du komma i kontakt med församlingen så är du välkommen att ringa till 0105519456. Vi finns här för Dig! Välkommen att höra av dig till oss.

Gudstjänst 18 april

På söndag firar vi gudstjänst tillsammans klockan 10:30! Håkan Bergström kommer att predika. Elin Gunnmo, Sofia Erserud och Pauline Karlsson står för sång och musik. Vi får även se en liten informationsfilm från “Goda Nyheter”, igen:) MISSA INTE, att redan kl.10:00 så har vi ett barnmöte som sänds via vår youtube kanal. Vill du ha hjälp i förbön eller samtala med någon? Hör gärna av dig via: bon@pingstkyrkanhabo.se eller sjalavardsteam@pingstkyrkanhabo.se Det går även bra att Läs mer…

Gudstjänst 11 april

På söndag firar vi gudstjänst tillsammans klockan 10:30! Camilla Liljeqvist kommer att predika. Åsa Joelsson och Thomas Ytterström står för sång och musik. Vi får även se en liten informationsfilm från “Goda Nyheter”. Sändningen hittar du som vanligt via vår youtube kanal. På söndag har vi också en träff på “Kyrktorget” kl.11:30! Då får vi träffa Anders och Camilla Liljeqvist som är på väg till Rumänien. Hoppas du har tid och möjlighet att koppla upp dig via zoom! Läs mer…

Påsken 2021

Fira påsken med oss! Var med och ta del av de gemensamma gudstjänsterna digitalt via våra YouTube kanaler. Du kommer till sändningarna även genom att trycka på bilderna till höger. (I mobil ser du bilderna genom att scrolla längre ner på sidan) Du kan även anmäla dig till en påskvandring i Hagakyrkan södra. Gå in på tillsammanskonferensen.se för anmälan och mer information.

Års- och administrationsmöte 28/3 kl.10:30

På söndag firar vi gudstjänst tillsammans klockan 10:30! Mikael Klingberg kommer att predika. Susann Sparr sjunger och leder oss i lovsång. Det blir även en barnruta för alla barn. På söndag har vi också års- och administrationsmöte på ”Kyrktorget” kl.11:30! Hoppas du har tid och möjlighet att koppla upp dig via zoom! Länk finns i församlingsbrev eller på församlingens hemsida.

Gudstjänst 21 mars

På söndag firar vi gudstjänst tillsammans klockan 10:30! Jakob Fagher Bjärkhed kommer att predika. Ove och Kerstin Isacsson sjunger och leder oss i lovsång. Det blir även en barnruta för alla barn. På söndag har vi också en träff på Kyrktorget kl.11:30! Hoppas du har tid och möjlighet att koppla upp dig via zoom!

Gudstjänst 14 mars kl.10:30!

På söndag firar vi gudstjänst tillsammans klockan 10:30!Mikael Klingberg kommer att predika och Sofia Carlsson med team leder oss i lovsång. Det blir även en barnruta för alla barn med Max o Maja. På söndag har vi också en träff på Kyrktorget kl.11:30! Då får vi träffa Bengt och Susanne Klingberg som arbetar i Tanzania. De kommer att ge en rapport direkt från missionsfältet! Hoppas du har tid och möjlighet Läs mer…

Dagsaktuella frågor i Bibelns ljus!

Missa inte tre högintressanta kvällar med dagsaktuella frågor! Onsdag den 17 mars 19.00Göran Schmidt”Naturvetenskapen, Bibeln och världsbilden – om ett kristet tänkande i en sekulariserad omvärld” Onsdag den 24 mars 19.00Leif Carlsson”Konspirationsteorier, hur kan man se dem ur ett kristet perspektiv? Onsdag den 31 marsLeif Carlsson”Jesus dog och uppstod. Kan det vara sant och vad betyder det iså fall för mig?

Gudstjänst 7 mars kl.10:30!

På söndag firar vi gudstjänst tillsammans klockan 10:30 – online! Håkan BergströmMikael Klingberg kommer att predika. David Storm med team sjunger och leder oss i lovsång. Det blir även en barnruta för alla barn med Max o Maja. På söndag har vi också en träff på Kyrktorget kl.11:30! Då får vi en hälsning från Filippa Ericsson! Hoppas du har tid och möjlighet att koppla upp dig via zoom! Vi ses!