Covid restriktioner

Restriktioner och våra samlingar i Pingst Habo från och med 12 januari 2022:

• Ingen behöver visa vaccinationspass för att komma på våra gudstjänster.
  • Vi tar in max 50 st (utöver medverkande) och håller minst en meters avstånd mellan sällskapen (max 8st per sällskap) och har anvisade platser. Det är tillåtet att stå på sin anvisade plats under gudstjänsten. Kyrkvärdar visar besökare till anvisade platser och räknar antalet besökare.
  • Söndagsäventyret är inte med på gudstjänsten i kyrksalen.
  • Vuxna och barn som vill vara med på Söndagsäventyret går in genom källardörren. Ledare räknar antalet barn oh vuxna. (Max 50 st utöver medverkande)
  • Barnen får eget fika i källaren. (Just nu inget fika)
  • Under kyrkkaffet i församlingsvåningen sitter vi inte fler än 8st kring ett bord. Fika finns på borden. (Just nu har vi pausat kyrkkaffet. Enkelt kyrkkaffe utanför kyrkan kan komma att serveras vissa söndagar)
  • Vi fortsätter att sända våra gudstjänster via YouTube fram till en sång efter predikan.
  • Under alla samlingar i kyrkan så är vi noga med att hålla avstånd och att sprita våra händer.
  • Vi håller oss hemma om vi känner av symptom.
  • Vi uppmuntrar alla att vaccinera sig.
  • Vi är noga med att följa FHM:s rekommendationer och håller oss uppdaterade om läget förändras.
  • Vi är beredda att ändra våra rutiner snabbt om det skulle behövas.

Läs mer på FHM:s hemsida eller på krisinformation

Har du frågor får du gärna höra av dig till Mikael Klingberg
mikael@pingstkyrkanhabo.se
0702205678